Hangi dilde kanal açmalıyım ?

Brune

Yeni Üye
Selamlar 8 - 10 dakikalık videolar şeklinde korku hikayesi üzerine kanal açacağım. Hikayeleri ben yazacağım seslendirmeyi elevanlabs ile yaptıracağım. Hangi dilde kanal açmamı önerirsiniz ? Tutar dediğiniz bir ülke var mı ?

Hikayeyi sen yazacaksan normal çeviri yaptırma hocam önce metnini chat gpt'ye atıp düzenlemesini iste. Düzenlenen metini istediğin dile chat gpt üzerinden çevir. Bu şekilde anlam bozukluklarını ortadan kaldırmış olursun.

Hikayeyi sen yazacaksan normal çeviri yaptırma hocam önce metnini chat gpt'ye atıp düzenlemesini iste. Düzenlenen metini istediğin dile chat gpt üzerinden çevir. Bu şekilde anlam bozukluklarını ortadan kaldırmış olursun.
Güzel fikriniz için teşekkür ederim dediğiniz şekilde yapacağım.

Hocam neden 1 dile bağımlı kalıyorsunuz ki ? Ruhi çeneti örnek al mesela Youtube'da çoklu dil kullanabiliyorsun sonuçta seslendirmeyi kendin yapmayacaksın. Metnini çevir 7-8 dile seslendir elevanlabsden ses dosyalarını yükle bu kadar.

Almanca bence seviyorlar böyle şeyleri

Hocam neden 1 dile bağımlı kalıyorsunuz ki ? Ruhi çeneti örnek al mesela Youtube'da çoklu dil kullanabiliyorsun sonuçta seslendirmeyi kendin yapmayacaksın. Metnini çevir 7-8 dile seslendir elevanlabsden ses dosyalarını yükle bu kadar.
Hocamız gereken cevabı vermiş diye düşünüyorum. Kendi sesinizi görüntünüzü kullanmayacaksanız yapıştırın gitsin.

Konu sahibinin izniyle bende bu konu hakkında fikir arıyorum

Geri