Chatgpt copy paste yaptım. Prim kasıyorum <3Hocam bunları üç aşşağı beş yukarı biliyorum ancak spesifik bir şey yazmamışsınız şunu yapsan iyi olur diye
Chatgpt copy paste yaptım. Prim kasıyorum <3Hocam bunları üç aşşağı beş yukarı biliyorum ancak spesifik bir şey yazmamışsınız şunu yapsan iyi olur diye
ban kokusu alıyorumChatgpt copy paste yaptım. Prim kasıyorum <3
Biraz daha kızmasını istemiyorsan devam etme benceAdmin kızdı zaten az önce![]()
Yazılım kısmına bulaşma tavsiyemdir, emek hırsızları piyasada çok, ben de bir yazılımcı olarak bunu rahat bir şekilde söyleyebilirim. Onun dışında hangi işi yaparsan yap nasibinde varsa bir sekilde kazanıyorsun zatenHocam bunları üç aşşağı beş yukarı biliyorum ancak spesifik bir şey yazmamışsınız şunu yapsan iyi olur diye
Onceliklw param olsun uygulamasini kullanabilirsin odemeleri aninda yapan ve fiyati makul olan bir yerHerkese selam internetten ekstra gelir için sadece youtube, instagram tiktok üzerine insanlar yöneliyor başka neler yapıp para kazanılabilir ?
YTkazan.com, YouTube içerik üreticileri için bilgi, destek ve ticaret odaklı bir platformdur. Amacımız, YouTube'da başarı elde etmek isteyenlere rehberlik etmek ve topluluk oluşturmak.