Vrak
Yeni Üye
Hocam kanalımı bir kaç gün sonra yeni detaylar ve adım adım gidişatını açıklayacağım bir konu açıcam o zaman yazacağımBol kazançlar hocam kanalızın adı ne?
Hocam kanalımı bir kaç gün sonra yeni detaylar ve adım adım gidişatını açıklayacağım bir konu açıcam o zaman yazacağımBol kazançlar hocam kanalızın adı ne?
Peki para kazanmasını paraylamı satın alıp açtınız ?Merhabalar sizinle güzel bir heycanımı paylaşmak istiyorum. Özgün youtube kanalımda para kazanmam açıldı ve ilk ayı devirdim.
Videolarım 3-5 dk arası özgün kendi yüzüm olan videolar. Ortalama izlenme süresi 1 dk Türkçe bir kanal oyun incelemesi üzerine.
İleride kanalın videolarını 8 dk üzerine çıkaracağım. Ama konsepte maalesef bir şey yapamıyorum keşke konseptimi biraz daha yüksek kazanç verecek bir kategori seçseydim.
Şuan ortalama 1000 izlenme başına 1.5 dolar bırakıyor 53-55 TL arası getirisi var yani.
Buyrun durumlar böyle :
Ekli dosyayı görüntüle 5
YTkazan.com, YouTube içerik üreticileri için bilgi, destek ve ticaret odaklı bir platformdur. Amacımız, YouTube'da başarı elde etmek isteyenlere rehberlik etmek ve topluluk oluşturmak.