Türkçe youtube shorts çalışmayın...

oxygen

Yeni Üye
Yapay zeka ile ürettiğim youtube shorts kanalımın tek videosunun kazancını sizlerle paylaşmak istiyorum 1.9 m izlenme aldı ve dili ingilizce olan bir shorts videosu. 311 euro getirisi oldu yani 11.500 TL :) TR dilinde olan kanallarım var aynı kategoride bu izlenmeye 5-6 k anca bırakıyor ingilizce shorts ile 2x alırsınız.

Eğer kendiniz video çekmiyor ve yapay zekaya yaptırıyorsanız kesinlikle ingilizce veya almanca ilerleyin derim.

Screenshot 1

Muhteşem kazancı var kanalınızın hocam ayıptır sorması çok merak ettim kanalın toplam görüntülenmesi ne kadar ?
Aslında kanal benim değil şöyle anlatayım uzun video çalışıyordum youtuber bir arkadaşım var projelik hesapları var yüklü miktara satın aldım hocam dün. Kanalın 140 K abonesi var toplam 32 milyon izlenmesi var video atılmadığı halde günlük 100 euro civarı getirisi mevcut. Düzenli video atmaya başlayacağım.

Aslında kanal benim değil şöyle anlatayım uzun video çalışıyordum youtuber bir arkadaşım var projelik hesapları var yüklü miktara satın aldım hocam dün. Kanalın 140 K abonesi var toplam 32 milyon izlenmesi var video atılmadığı halde günlük 100 euro civarı getirisi mevcut. Düzenli video atmaya başlayacağım.
Hocam bir kaç sorum var çünkü garip bir konu
1- Kanal sadece shorts kanalı mı ?
2- 140 k aboneli ve günlük kazancı 3500 TL olan bir kanalı ne kadara aldınız ?
3- Adam bu kanalı neden sattı :D

Hocam youtube shortsa başlıycam derken böyle bir başlangıç yapacağını hiç düşünmemiştim :D

Hocam bir kaç sorum var çünkü garip bir konu
1- Kanal sadece shorts kanalı mı ?
2- 140 k aboneli ve günlük kazancı 3500 TL olan bir kanalı ne kadara aldınız ?
3- Adam bu kanalı neden sattı :D
1- Evet sadece shorts kanalı
2- Arkadaşım olduğu benim yüksek aboneli iyi getirili bir kanalım vardı uzun video ürettiğim onu verdim onun üzerine taksitli olacak şekilde xxx.xxx tutar verdim.
3- Bunun gibi 5-6 kanalı var, bunun yarısı civarı irili ufaklı 30-40 kanalı var ve kanada da yaşıyor desem yeterlidir heralde :D

1- Evet sadece shorts kanalı
2- Arkadaşım olduğu benim yüksek aboneli iyi getirili bir kanalım vardı uzun video ürettiğim onu verdim onun üzerine taksitli olacak şekilde xxx.xxx tutar verdim.
3- Bunun gibi 5-6 kanalı var, bunun yarısı civarı irili ufaklı 30-40 kanalı var ve kanada da yaşıyor desem yeterlidir heralde :D
Psikolojim bozuldu teşekkür ederim hocam :D
kanalın toplam gelirini söyleme şansınız var mı peki ?

Geri