Youtube kitle arttırma önerisi

hasan985

Yeni Üye
Merhabalar,

seyahat gezi ve tanıtım videoları için bir kanal açıyorum, öncelikle nasıl kanalımı büyütebilir ve ön sıralara çıkabilirim bu konu hakkında taktiklerinizi iletebilir misiniz hem forumdaki diğer arkadaşlarda faydalanmış olur.

Merhaba hocam uzun video mu çekeceksiniz ?

Günlük içerik üretin hocam çektiğiniz içerikleri kısa shorts videoları haline getirip shortsa'da yükleme yapın ve istikrarı bozmayın

Merhabalar, evet minimum 15-20 dakika, gezeceğim ve bu anılarımı kayıt altına alıp paylaşacağım
Hocam o zaman yukarda @boranz hocamda yazmış 20-25 dk lık videodan 4-5 adet güzel shorts videosu çıkartıp hem kanalının shorts kısmına hem de instagram ve tiktok hesaplarına yükleyeceksin doğal reklam yaparsın :)

ilgili kategorideki kanallara ve kanallara youtube reklamı çıkabilirsin bütçen dahilinde hocam

Hocam ben bu işi uzun bir süre yaptım. 40k kadar organik takipçim vardı.

İnsanlar sizinle temas kurduklarında esas destekleri başlıyor. Dm'lere samimiyetle cevap ver, yorumlara ara ara katıl. Canlı yayın aç. Fail durumları da paylaş hatta ufaktan kendinle dalga geç.

Sen de organik ol kısaca.

Hocam ben bu işi uzun bir süre yaptım. 40k kadar organik takipçim vardı.

İnsanlar sizinle temas kurduklarında esas destekleri başlıyor. Dm'lere samimiyetle cevap ver, yorumlara ara ara katıl. Canlı yayın aç. Fail durumları da paylaş hatta ufaktan kendinle dalga geç.

Sen de organik ol kısaca.
Hocam çok haklı severek yap doğal ol gerisi geliyor

Çektiğiniz uzun videoların reklamını kısa shorts videolarla yapın

Geri