8 Ayda 6 milyon kazanç - Benim Hikayem

boranz

Yeni Üye
Selamlar hepinize hocalarım bunu sizlerin şevkini arttırmak için paylaşıyorum. Bu da benim hikayem ;
Yıllardır youtube ile uğraşırım irili ufaklı kazandığım bir çok kanalım var şükür evimi youtube sayesinde geçindiriyorum. Ancak ilk kez 8 ay önce uzun video konseptinden çıkıp nedir bu youtube shorts diyerek girdiğim ve onlarca kanal deneyip yine ufak ufak kazançlar elde ettiğim bir duruma düşmüştüm. Uzun video kadar yormuyor ancak yine ilgi istiyordu. Ortalama 15 tane shorts kanalım vardı ve içlerinden bir tanesi muhteşem ilerliyordu.

Diğer kanallara ara vermeden bu dediğim kanala günde 3 adet shorts atıyordum tabi ki diğerlerine göre daha fazla öncelik verip ilerliyordum. Kanalda şuan 963 adet videom var ve durumlar şöyle ;

Screenshot 5

Bu arada videoları stok kullanmıyorum yapay zekaya yaptırıyorum kendim düzenliyorum. Sormak istediğiniz soruları iletebilirsiniz.

Muhteşem hocam inşallah biz de bu kazançları görürüz çarşınız pazar olsun

Hocam kategori ile alakalı bilgi paylaşma şansınız nedir ?

Hocam kategori ile alakalı bilgi paylaşma şansınız nedir ?
Arabalar üzerine hocam. Ama bence kategorinin hiç bir önemi yok sadece istikrar diğer kanallarımda güzel izlenmeler alıyor bu biraz şans diyebilirim.

Geri