Hangi kripto paralara yatırım yapıyorsunuz

Hocam shit coinlerden uzak dur. Arkasında proje yok bişey yok. Karanlıkta ateş etmek o. Solana, Polkadot, Cardano, Ripple gibi bi amacı olan, projesi olan, yatırım koşturan coinler tavsiyemdir. Ama asla yatırım tavsiyesi değildir :ROFLMAO:
Solana anlık olarak -11.13 riskli yerleri atlattık tahminim bir tık daha düşer sizce nasıl ilerler :)

hiç anlamadım bu kriptodan sanırım anlamadığım daha iyi yoksa cepteki 3-5 kuruşu da batıracağız.
Aman diyim girmeyin kripto borsasına hocam. Çok iyi bilginiz yoksa ve gündemi anlık takip edip fırsatları anında yakalayacak kadar iyi değilseniz ve çöpe atacak paranız yoksa girmeyin. Belki şansa kar edersiniz ama 1 aylık kardan sonra 3 yıl zarar içinde olursunuz beklersiniz tekrar kara geçsin diye.

Solana anlık olarak -11.13 riskli yerleri atlattık tahminim bir tık daha düşer sizce nasıl ilerler :)
Hocam ben olayın artık 1-2 coin ekseninden öteye geçtiği kanaatindeyim. FED bu şekilde para basarak ilerleyemeyeceğinin farkında. Adamların 22 Trilyon dolar borcu var. Zurna 1-2 seneye zırt diyecek. O esnada elinizde kripto varsa ( tabi shit coinler, meme coinler hariç) kral siz olacaksınız. Nasıl 30 sene önce internetin bu hale geleceğini tahmin edemediyse kimse 10 seneye kriptonun nereye geleceğini hayal dahi edemediğimiz kanaatindeyim.

Tek korkum bu quantum bilgisayarları. Eğer bu hızla ilerlemeye devam ederse kripto kodlarını milisaniyeler içerisinde çözecektir. O zaman da kripto paraların sonu geldi demektir. Tabi evrilmez ise XX coin vs gibi.

Hocam ben olayın artık 1-2 coin ekseninden öteye geçtiği kanaatindeyim. FED bu şekilde para basarak ilerleyemeyeceğinin farkında. Adamların 22 Trilyon dolar borcu var. Zurna 1-2 seneye zırt diyecek. O esnada elinizde kripto varsa ( tabi shit coinler, meme coinler hariç) kral siz olacaksınız. Nasıl 30 sene önce internetin bu hale geleceğini tahmin edemediyse kimse 10 seneye kriptonun nereye geleceğini hayal dahi edemediğimiz kanaatindeyim.

Tek korkum bu quantum bilgisayarları. Eğer bu hızla ilerlemeye devam ederse kripto kodlarını milisaniyeler içerisinde çözecektir. O zaman da kripto paraların sonu geldi demektir. Tabi evrilmez ise XX coin vs gibi.
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum, quantum bilgisayarlarla ilgili çalışmalar yapılıyor haberlerde vs karşımıza sıklıkla çıkıyor zaten

Geri