instagram'da batış hikayem... Altın yumurtlayan tavuğu satmak

oxygen

Yeni Üye
Gece gece efkarlanıp içimi dökmek istedim rahatsızlık verdiysem affola bundan 5 sene önce instagram'da haber üzerine bir sayfa açmıştım çok jenerik bir kullanıcı adı vardı şuan sadece kullanıcı adını satmaya kalksam 10-20 k sı rahat var. Neyse güzelce içerik tasarımları logo falan yaptırıp başladım 4-5 ay full içerik yaptım laptobum yanımda nereye gitsem götürüyorum haber görselleri hazırlamak için sayfa 4-5 ay içinde 25k takipçi seviyesine ulaştı ve günde 200-300 yeni takipçi geliyordu ancak takipçi sayısı çok yüksek olmadığı için reklam ücretleri çok düşük geldiği için almıyordum reklamları. Neyse daha sonra sayfama teklif geldi 2020 yılında 8 bin lira teklif ettiler asgari ücret o zamanlar 2.5 olması lazım yani 3 asgari ücretden de fazla yani bugünün 75 k sı gibi bir rakam. Bir saniye bile düşünmeden sayfayı sattım arkadaşa.

aradan yıllar geçti sayfa sürekli önüme düşüyordu tabiki ancak hiç reklam fiyatlarını sormadım 4 gün önce tekrar girdim ve sayfaya baktım 1.4 milyon takipçisi var günde 1 tane story reklam atıyorlar her gün fix 1 reklamları var. Hemen sayfanın reklam ajansına mesaj attım x şirketim için reklam vermek istiyorum diye.

Gelen mesaj ; 1 adet story reklam ücretimiz 10.000 Türk Lirasıdır. günde fix 1 reklamları var ayda 30 reklam yapıyor bu da 300.000 TL
bir s*gara yakıp asitsiz kolamı yudumlayacağım izninizle iyi forumlar.

Son mesajınıza bir gözyaşı bıraktım hocam :cry: geçmiş olsun

Vardır bunda da bir hayır sağlık olsun hocam

Hocam hiç üzülecek bir şey yok ki burda. İşi öğrenmişsiniz, daha önce yapmışsınız. Sonucu görmüşsünüz. Aynı operasyonu tekrar yapacaksın tek farkla bu sefer satmayacaksın :D Biz de forum olarak arkandayız. İlk reklamın bizden söz <3

Bende keşke dememek için projeleri elimde biriktire biriktire turşusunu kuruyorum :D

Elinizde başka patlamaya hazır sayfa varsa almak isterim hocam :D :D :D :D

Geri