youtube sınırı

profösör

Yeni Üye
video paylaşırken günlük sınırınız doldu diye bir uyarı aldım. Ne sınırıdır bu bilgisi olan paylaşabilir mi?

Ben hiç almadım nerde aldınız hatayı hocam ?

daha önce aynı hatayı bende aldım üst üste video atınca bazen yapıyor bir iki saat bekle tekrar dene hocam

Youtube kanalınızın ilk zamanlarında günlük 3 video atma sınırı var. Bir süre sonra sanırım bot olmadığınız doğrulanınca bu sınır kalkıyor.

İlk kez duydum hocam bu sınırı.
Eskiden sanırım böyle bir sınır yoktu yeni gelmiş. Bu yılın başında shorts kanalı açtığımda bu sınırın olduğunu öğrendim sanırım 12 13 gün sonra sınır kalktı. Ayrıca belirteyim belki sınırın kalkması için doğrulama yapılması gerekiyor olabilir. Telefonda youtube studio üzerinden bir şeyler yaptım biraz zaman geçip baktığımda sınır yoktu belki doğrulama yapmak gereklidir.

Eskiden sanırım böyle bir sınır yoktu yeni gelmiş. Bu yılın başında shorts kanalı açtığımda bu sınırın olduğunu öğrendim sanırım 12 13 gün sonra sınır kalktı. Ayrıca belirteyim belki sınırın kalkması için doğrulama yapılması gerekiyor olabilir. Telefonda youtube studio üzerinden bir şeyler yaptım biraz zaman geçip baktığımda sınır yoktu belki doğrulama yapmak gereklidir.
Hocam haklı sınır var.

Kimlik onayı verdiğiniz halde hemen kalkıyor kısıt

Geri