Youtube'da sizce shorts mu ? uzun video mu ?

oxygen

Yeni Üye
Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle.
Akşam 6'dan sonra 3-4 saat boş bir zamanım kalıyor video montajım iyidir ve hızlıdır. Youtube'da içerik üretmek istiyorum para kazanma yolları üzerine bilgi alanım var. Ancak şuan nerdeyse 10 kişiden 9 u bunu yapıyor. Başka kategoriler de olur yüzümü göstermeden sesimle içerik çıkarabilirim.
10 dk bir videonun metni kurgusu video araştıtması seslendirmesi montajı derken 3-4 saatte 1 video çıkartırım ve günde 1 video atmış olurum.

Shorts kısmında ise saatte 3-4 shorts yapsam yapay zeka ile 4 saatte 12 civarı shorts yaparım. Forumdan okuduğum kadarıyla günde bir kanala max 3 video atın diyor hocalarım.
bu şekilde 4 farklı kanala günde 3 video atacak şekilde içerik çıkartırım.

Kafam çok karışmış durumda sizce shorts mu ? uzun video mu ?

senin yerinde olsam shortsa yönelirdim hocam. İçerik konusunda sıkıntın yok çok fazla kafa yormana gerek yok içerik iyi olsun diye çok kasmana gerek yok ve youtube shorts algoritması normal video algoritmasına göre videolarını çok fazla öne çıkarıyor tabi kazançta ona göre.
Ama günde 12 video yapan birisi ayda 360 video yapar bu sayı çok çok iyi bence 1 ay shorts dene derim.

Bu aslında tamamen senin isteğine kalmış bir durum hocam. Uzun video kanalın büyürse sülaleni kurtarırsın, shortsda kısa vadede güzel vur kaçlar yaparsın kanal baktın eskisi kadar getiri getirmiyor para kazanması açık aboneli kanal satarsın.

ustam ben olsam uzun video yapardım net.

Zamandan yana sıkıntın olduğunu düşünmüyorum 2 - 3 ay shorts dene hoşuna gitmezse uzun videoya geçersin bence

4 kanal idare edebileceksen bence shorts ama 1 kanal olacaksa uzun video. Uzun video tutarsa çok para kazanabilirsin.

Geri